Loaded


Loaded Er zijn 6 producten

Toont 1 - 6 van de 6 items
  • Een spannende traktatie van suikerspin met verse aardbeien die smelt in de mond. Om van te watertanden! Zodra je inademt, zullen de suikerachtige tonen je smaakpapillen kietelen en zorgen voor een opwindende rush als geen ander. Dikke aardbeienwolken vullen je mond bij het uitademen. Een must voor elke dampende zoetekauw.

  • Cran Apple liquid van Loaded E-Liquid is de nieuwste smaak van rijke veenbessen en appel. Zo zacht en smakelijk ... deze sappige mix is ​​nu al een favoriet bij fans! Deze e-liquid combineert pittige veenbessen en zoete, frisse appels. Cran Apple stimuleert je zintuigen iedere keer weer.

  • Gesmolten chocolade en geroosterde marshmallows op een krokante honing-grahamcracker! Geniet van de smaak van je favoriete kampvuur snack met Smores van Loaded. De ingrediënten die we gebruiken in onze heerlijke mix van heerlijke producten zijn gekozen om je terug te brengen naar die fijne herinneringen vol tenten, en gelach rond het vuur. Deze zondig...

  • Strawberry Jelly Donut E-Juice van Loaded smaakt niets minder dan een zachte donut met geglazuurde suiker, tot de rand gevuld met kleverige aardbeienvulling.

  • Cookie Butter e-liquid van Loaded is geïnspireerd door heerlijke knapperige Belgische koekjes, gemengd in een romige boter. Ervaar de zachte, zoete en boterachtige tonen van vers koekjesdeeg met een tikje kaneelsuiker zonder alle calorieën!

  • Glazed donuts van Loaded e-liquid, je zal zweren dat je net een hap uit een luchtige, warme donut hebt genomen wanneer de smaak van hartig gebak, met gevanileerde suikerglazuur, je tong beroert. Tijdens het uitademen tilt een vleugje kaneel je smaakpapillen naar het hoogste niveau.

Toont 1 - 6 van de 6 items