12M Origins

12 Monkeys: Origins bestaat uit 8 smaken die zijn ontworpen voor de alledaagse vaper. Deze lijn is gericht op zowel nieuwe vapers als  enthousiastelingen. Delicate en simpele smaken die accuraat zijn naar hun profielen. Alle smaken van Twelve Monkeys Origins hebben slechts een vleugje zoetheid en een 65/35 VG / PG-verhouding. Het resultaat is ee...

12 Monkeys: Origins bestaat uit 8 smaken die zijn ontworpen voor de alledaagse vaper. Deze lijn is gericht op zowel nieuwe vapers als  enthousiastelingen. Delicate en simpele smaken die accuraat zijn naar hun profielen. Alle smaken van Twelve Monkeys Origins hebben slechts een vleugje zoetheid en een 65/35 VG / PG-verhouding. Het resultaat is een geweldig smakend product met een verbeterde levensduur van de coil. Het beste van alles is dat ze kunnen worden gebruikt met elke tank of apparaat en tegen een betaalbare prijs!

Of het nu gaat om nieuwe vapers of ervaren kenners, 12 Monkeys Origins zullen zeker alle smaakpapillen overtuigen!

Meer

12M Origins Er zijn 8 producten

Toont 1 - 8 van de 8 items
  • Nicotine: 0 mg - 1x50ml (in 60ml)

  Shoku - 12 Monkeys Origins Smaakprofiel - framboos / aardbei / passievruchtGeïnspireerd door het Swahili-woord voor passie "Shauku", heeft Tribe12M deze melodieuze melange gemaakt voor de bessenliefhebbers! Primaire tonen van framboos en aardbei, afgewerkt met een sappige kus van passievrucht.

  • Nicotine: 0 mg - 1x50ml (in 60ml)

  Puris - 12 Monkeys Origins Smaakprofiel - Perzik / CitrusMet een heerlijke aromatische mix van sappige, rijpe perziken, gevolgd door een verfrissende citruspunch, is Puris een revitaliserende smaak die geweldig is voor elk moment van de dag.

  • Nicotine: 0 mg - 1x50ml (in 60ml)

  Gattago - 12 Monkeys Origins Smaakprofiel - Witte DruifGattago is een eerbetoon aan twee van onze populaire druivensmaken; Galago en Matata! Met hoofdtonen van heerlijke witte druiven, is deze unieke en meesterlijke mix van de traditionele druivensmaak absoluut een van de nieuwe favorieten van Tribe12M!

  • Nicotine: 0 mg - 1x50ml (in 60ml)

  Saimiri - 12 Monkeys Origins Smaakprofiel – Aardbei, kokosnoot Een speciale schat van diep in de Tribe 12M jungle.  Sappige, rijpe aardbeien zachtjes ondergedompeld in een lichte kokoscreme

  • Nicotine: 0 mg - 1x50ml (in 60ml)

  Patas Pipe - 12 Monkeys Origins Smaakprofiel – Chocolade, tabak, vanille Niet zomaar een gewone pijp, Pata's heeft iets speciaals! Volle tabak, afgewerkt met een klein bolletje romige vanille en besprenkeld met rijke chocolade.

  • Nicotine: 0 mg - 1x50ml (in 60ml)

  Papio - 12 Monkeys Origins Smaakprofiel – Ananas Heyo, het is Papio! Een sappige en levendige ananas voor al je dagelijkse vaping-plezier! Ervaar de heldere en gebalanceerde toetsen die je de hele dag laten denken aan de zonnige kusten.

  • Nicotine: 0 mg - 1x50ml (in 60ml)

  Lemur - 12 Monkeys Origins Smaakprofiel – Limoen, Citroen De maki's hebben precies de juiste oplossing voor die warme dagen in de jungle. Smaakvolle limoen en citroen vermengen zich in prachtige synergie! Soepele citrustonen bij het inademen en een lichte, mild koele uitademing.

  • Nicotine: 0 mg - 1x50ml (in 60ml)

  Galago - 12 Monkeys Origins Smaakprofiel – Druif, Lychee Wanneer de stam een opkikkertje kan gebruiken, nemen ze altijd hun toevlucht tot Galago! Levendige accenten van druif, doordrenkt met lychee om de smaakpapillen wakker te schudden.

Toont 1 - 8 van de 8 items